Accés a càtedra 2009: sessions d'orientació i "pack" de suport 0

914 05/09/2008, 10:11   

El curs passat l'Associació de Catedràtics (ACESC) amb la col·laboració d' ASPEPC·SPS van organitzar unes sessions d'orientació sobre la convocatòria en les quals van participar més de 900 persones. Per a aquest curs, tot tenint present l'experiència de la convocatòria anterior, ambdues organitzacions oferirem un "pack de suport per a l'accés a càtedres", amb més i millors serveis.

Segons l'acord entre el Departament d'Educació i els sindicats s'han de convocar 4.010 places de catedràtics dels diversos cossos entre els anys 2007 i 2010. L'any 2008 es van convocar 1203, i abans d'acabar l'any 2008 es convocarà una quantitat de places semblant per a la convocatòria 2009.

Atès que la nota de tall en el cas del Cos de Catedràtics d'Ensenyament Secundari ha estat d'1,75 en l'apartat 3 (amb els màxims pressuposats en els apartats 1 i 2), per a tots aquells que no hi tenen prou puntuació el projecte es converteix en l'eix que pot proporcionar l'portunitat d'assolir-la. Per aquesta raó aquest "pack" inclou més materials i més orientacions per a la seva redacció.

Així doncs, el "pack" inclourà una sessió presencial com l'any passat i, a més, un espai moodle on els inscrits hi trobaran amplia documentació per tal de preparar el projecte, l'avaluació de la pràctica docent i la baremació. La inscripció al "pack" es podrà fer via telemàtica a partir del dia 1 d'octubre a http://www.catedres.info.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal