El curs escolar començarà amb 967 barracons0

480 08/09/2008, 09:20   

El curs escolar començarà el pròxim 15 de setembre amb 967 barracons, 165 més que l'any passat. Segons dades facilitades pel Departament d'Educació, 798 d'aquests mòduls estaran habilitats com a aularis on s'impartiran classes. La resta –169– es destinaran a altres funcions com la de gimnàs, menjador o sala polivalent.

La comparació de l'evolució del nombre de mòduls es fa més difícil aquest any, el primer en què les dades facilitades pel departament desglossen l'ús a què es destinen. Per a aquest curs, s'han fet 69 mòduls nous i se n'han retirat 61 que no reunien les condicions desitjables.

65 NOUS CENTRES

Per sort, els nous barracons no seran l'única novetat del nou curs pel que fa a infraestructures educatives. El Departament d'Educació ha invertit 417 milions d'euros en obres de noves construccions, grans ampliacions i reformes i millores de centres educatius. Durant aquest curs entraran en funcionament, arreu del país, 65 centres de nova construcció i se n'han rehabilitat o ampliat un total de 43. També s'han fet actuacions de millora a 599 centres. Segons dades facilitades del mateix departament, el creixement dels centres públics ha estat constant en els últims anys. El curs 2003/2004 n'hi havia 2.571 i aquest començarà amb 3.011. Es preveu que entrin en funcionament 46 noves llars d'infants municipals.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal