Educació torna a recórrer a professors de secundària0

573 08/09/2008, 09:24       #LOE, #Interins i substituts,

El Departament d'Educació continua recorrent al professorat de secundària per suplir la manca de mestres de primària, tal com es pot comprovar en la convocatòria de nomenaments públics anunciada per dilluns -un acte que s'hauria d'haver celebrat dijous. Aquest dia s'intentaran cobrir les 250 places de mestre que continuen vacants a pocs dies de començar el nou curs.

Al mateix temps, i després que en l'últim acte públic no s'aconseguissin ocupar totes les places, els serveis territorials d'Educació a Girona treballen per trobar el professorat de secundària que falta mitjançant trucades telefòniques als possibles interessats.

Vacants a set dies del curs

L'última convocatòria pública per nomenar mestres a Girona abans que comenci el curs 2008-2009 es realitzarà dilluns al matí a l'IES Jaume Vicens Vives, quan només faltaran set dies per iniciar les classes. A aquest acte obert a docents interins i substituts, així com també a mestres acabats de diplomar, s'hi arribarà amb unes 250 places vacants repartides en diferents centres educatius gironins.

D'acord amb la convocatòria publicada ahir a la web del Departament d'Educació de la Generalitat, dilluns es nomenaran mestres de Primària i especialistes en Anglès, Música, Audició i llenguatge, Educació especial, així com també d'Educació Infantil.

Excepte per a aquesta última especialitat, la Conselleria també ha obert la convocatòria al professorat de secundària que estigui en disponibilitat de treballar a primària. D'aquesta manera, aquest curs la Generalitat torna a recórrer a una mesura extraordinària prevista a la Llei Orgànica d'Educació (LOE) i que permet contractar llicenciats per impartir classes a primària. La manca de mestres es troba darrera d'aquesta acció, que es va aplicar tot l'últim curs escolar.

Entre les 250 vacants de mestres a Girona quals n'hi ha moltes que es corresponen a mitges jornades i que els docents tenen dret a rebutjar.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal