El Departament confirma verbalment la convocatòria d'Accés a Càtedra durant el curs 2008-09 0

790 06/10/2008, 09:02   

Com ja vam informar, en la Mesa Sectorial que va tenir lloc el dia 1 d'octubre, en el torn obert de paraula i a preguntes dels delegats d'ASPEPC·SPS, el Departament va confirmar que durant el curs 2008-09 es farà la segona convocatòria d'Accés a Càtedra. En qualsevol cas, el Departament va advertir que la convocatòria no es publicarà fins que no es resolgui el procés de l'anterior convocatòria que ara es troba en fase de revisió de reclamacions.

Per tant, la publicació al DOGC de la convocatòria d'aquest curs serà, probablement, durant el primer trimestre de l'any 2009. També és possible que l'actuació dels tribunals no comenci abans del mes de juny.

Així doncs, els aspirants podran disposar de més temps per a preparar els mèrits i el projecte docent. Ens hem fet ressò d'un fet que alguns presidents de tribunals de l'anterior convocatòria van constatar: no es va disposar de suficient temps per preparar el projecte (50 pàgines) i això probablement va incidir en la qualitat d'alguns treballs.

Aquest allargament dels terminis ens permet ampliar el termini d'inscripció al "pack" de suport per a l'accés a càtedra que l'Associació de Catedràtics d'Ensenyaments Secundaris de Catalunya (ACESC), amb la col·laboració de la Federació ASPEPC·SPS, organitzen per tal de preparar la convocatòria i el projecte docent.

El termini s'allargarà fins el 31 d'octubre excepte pel que fa a la sessió de Barcelona - 1 que conclourà el proper 22 d'octubre.

Les sessions presencials de presentació del "pack" i l'accés als materials es faran durant el mes de novembre, per procurar que els assistents disposin de temps suficient per elaborar el projecte.

Accés a la inscripció


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal