Informació sobre terminis per a la publicació de la llista definitiva de l'Accés a Càtedra0

1432 16/10/2008, 09:41       #Mesa sectorial,

A la Mesa Sectorial celebrada avui, 15 d'octubre de 2008, sobre la distribució del fons del 0,3% de la massa salarial de 2008 pel personal docent no universitari dependent de la Mesa Sectorial de negociació de personal docent, en el torn obert de paraules el Departament ha informat sobre les seves previsions respecte a la publicació de la llista definitiva de l’Accés a Càtedra 2008 i el proper Concurs de Trasllats.

Segons el Departament, l’endarreriment en la publicació de la llista definitiva s’ha degut a les nombroses al·legacions i reclamacions durant el procés i la seva voluntat de complir estrictament el procediment. Al juliol es van presentar, en termini i forma, 1313 reclamacions amb un total de 3077 motius de queixa que ja han estat resoltes. Si només s’haguessin tingut en compte aquestes reclamacions, la llista ja hauria estat publicada. Al maig, però, més de 1000 participants van presentar reclamacions contra la baremació automàtica realitzada i al juny, 1490 concursants més van al·legar contra aquesta baremació una vegada publicada novament. Són les al·legacions d’aquests prop de 2500 participants que després no van tornar a presentar reclamació en termini i forma durant el període establert al juliol, les que ara s’estan examinant individualment.

En qualsevol cas, el Departament ha anunciat la seva previsió de publicar la llista definitiva abans que conclogui el termini de presentació de sol·licituds per a la participació en el proper Concurs de Trasllats que, enguany, té caràcter estatal.

Atès que està previst que el Ministeri publiqui el Reial Decret de modificació del Concurs de Trasllats al novembre i immediatament després l’Ordre Marc que regularà el procediment a tot l’Estat, el més probable és que, entre finals de novembre i mitjans de desembre, es faci efectiu el període de presentació de sol·licituds i, previsiblement, la publicació de la llista definitiva.

Tanmateix, la publicació de la Resolució amb aquesta llista al DOGC, no es farà fins que tots els possibles recursos de reposició posteriors a la publicació d’aquesta hagin estat atesos (és a dir, amb resposta escrita del Departament) tot i que, tal i com es recull a l’Acord de la Mesa Sectorial, els efectes econòmics del nomenament dels nous catedràtics seran, igualment, d’1 de setembre.

Evidntment, si els terminis previstos pel Departament es respecten cap al gener-febrer sortirà la convocatòria d'Accés a Càtedra 2009.

Els representants d'ASPEPC·SPS a la Mesa Sectorial
logo aspepc·sps


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal