DOGC núm. 5242. Pla pilot de zones educatives0

668 23/10/2008, 10:21       #DOGC,

RESOLUCIÓ EDU/3071/2008, de 3 d'octubre, per la qual s'estableix el pla pilot de zones educatives i es regulen amb caràcter experimental l'organització i funcionament de les zones. (Pàg. 77566)

El Departament d'Educació, tenint en compte els objectius educatius plantejats per la Unió Europea en la cimera de Lisboa 2000, el desplegament del Pacte Nacional per la Educació i els objectius del Pla de Govern 2007-2010, té com a finalitats incrementar els resultats educatius, afavorir la cohesió social i reduir l'abandonament prematur de l'alumnat en els centres educatius.

La presa de decisions en matèria d'administració i gestió de recursos del sistema educatiu en ordre a l'optimització dels recursos disponibles requereix, entre altres condicions prèvies, un coneixement proper i aprofundit de la realitat i de les necessitats, sempre canviants, que presenta.

Per aquestes raons, i amb caràcter previ a una eventual regulació de caràcter general, en el pla pilot que s'estableix, es creen amb caràcter experimental unes zones educatives i se'n regulen l'organització i el funcionament.

Annex: Relació de zones educatives


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal