ASPEPC·SPS participarà en el programa de TV3 "L'ensenyament a debat"0

501 28/10/2008, 10:22   

Un representant d'ASPEPC·SPS participarà en el programa "L'ensenyament a debat" que TV3 emetrà el proper dijous 30 d'octubre a les 22:50.

TV3 ha programat una nit temàtica sobre l'ensenyament aquest dijous 30 d'octubre, després de Polònia. L'especial inclourà un debat amb públic moderat per Josep Cuní i en què hi haurà els principals implicats en l'educació: des del conseller Ernest Maragall passant per mestres i fins a alumnes. Abans, però, s'emetrà un reportatge sobre com és una setmana normal en un institut. L'especial, L'ensenyament a debat també oferirà una enquesta sobre les inquietuds dels pares.

A les portes de l'entrada al Parlament de la nova llei de l'educació i després dels informes PISA, OCDE i de la Fundació Bofill, la cadena catalana vol obrir un gran debat per fer un diagnòstic de l'educació al país, plantejar quins reptes afronta i debatre possibles solucions.

EL CONSELLER MARAGALL

Moderat per Josep Cuní, serà un debat amb públic, que donarà veu a tots els sectors implicats en l'educació dels nostres fills, des del conseller Ernest Maragall fins als alumnes mateixos. Al plató del programa hi haurà experts (pedagogs, sociòlegs, catedràtics...), sindicats, mestres, professors, directors de centre, representants de l'escola pública i concertada, alumnes, pares, alcaldes... El debat anirà precedit d'un reportatge que vol ajudar a centrar el diagnòstic. Un equip d'informatius ha passat una setmana en un institut per seguir de prop la vida en un centre escolar. A més, s'ha encarregat una enquesta per saber com veuen els pares l'educació dels seus fills i què és el que més preocupa de la nostra escola.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal