Una professora interina guanya un recurs i podrà acumular les hores de lactància0

587 05/11/2008, 09:10       #Interins i substituts,

Els servicis jurídics del sindicat STEPV han guanyat un recurs d'alçada contra una resolució del Servei Territorial d'Educació de Castelló que denegava l'acumulació de lactància a una professora interina que, en el moment de contractar-la, estava gaudint del permís de maternitat, segons han informat en un comunicat fonts de l'entitat.

El Servic Territorial va negar la petició, a l'interpretar que la ruptura del contracte que es produix entre el 31 d'agost i l'1 de setembre impedia a l'empresa autoritzar l'acumulació de lactància perquè considera que havia hagut desvinculació entre l'empresa i la treballadora.

La Conselleria d'Educació ha resolt el recurs de manera favorable a la perjudicada --representada pel STEPV-- i ha deixat sense efecte la resolució del Servici Territorial.

Esta resolució, segons el sindicat, "iguala, en aquest cas, les condicions laborals de les professores interines a les del funcionariat i restablix així tots els drets del Decret 7/2008, de 25 de gener, del Consell, pel que es regulen els permisos i llicències del personal docent no universitari dependent de la Conselleria d'Educació".

El sindicat demana "les mateixes condicions laborals i retributives per a tot el professorat, ja que --ha apuntat-- situacions com esta demostren que una part important de l'administració educativa considera al professorat interí com la mà d'obra barata que ha de suplir les necessitats de la Conselleria sense poder exigir cap dret".


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal