El Ple farà la pròxima setmana el debat de totalitat del projecte de llei d'educació0

442 07/11/2008, 09:40       #LEC,

La Mesa i la Junta de Portaveus han acordat aquest matí incloure en l'ordre del dia del pròxim ple, que es farà els dies 12 i 13 de novembre, els debats de totalitat dels projectes de llei de pressupostos de la Generalitat per al 2009, de mesures fiscal i financeres, d'educació, i d'avaluació ambiental dels plans i programes.

La sessió començarà dimecres de la setmana vinent amb la presentació que farà davant el Ple el conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells, del Projecte de llei de pressupostos. Un cop acabada la intervenció del conseller, que no té límit de temps, els grups de l'oposició que hagin presentat esmenes a la totalitat podran defensar-les, per a la qual cosa cadascú disposarà de trenta minuts (el termini per a la presentació de les esmenes a la totalitat acaba el 10 de novembre a dos quarts de deu del matí).

Superat el debat de totalitat, el Projecte de llei de pressupostos continuarà la tramitació especial, que inclou la compareixença de tots els consellers a les comissions competents per exposar les seves línies pressupostàries i debatre-les amb els grups. El Projecte de llei acabarà la tramitació amb el debat final que es farà el darrer ple de l'any, previst per al 16 de desembre.

Pel que fa al Projecte de llei de mesures fiscals i financeres, que també presentarà el conseller Castells, el termini per a la presentació d'esmenes a la totalitat acaba el dia 10 de novembre, a dos quarts de deu.

El Projecte de llei d'educació, que presentarà el conseller Ernest Maragall, arribarà al Ple amb dues esmenes a la totalitat presentades pel Grup del PPC i el Grup Mixt. El Projecte de llei d'avaluació ambiental de projectes i programes, a què no s'han presentat esmenes a la totalitat, el presentarà el conseller de Medi Ambient, Francesc Baltasar.

El torn de preguntes al president de la Generalitat i als consellers es farà, com és habitual, dimecres a les quatre de la tarda. L'ordre del dia inclourà les interpel·lacions que els grups poden presentar fins aquest divendres i el debat i la votació de les mocions resultants de les interpel·lacions que es van formular al darrer ple: dues sobre la llei de la dependència (CiU i PPC), dues sobre el servei català d'ocupació i les polítiques de reactivació del sector productiu (totes dues de CiU) i una altra sobre els espais de benvinguda educativa (Grup Mixt).


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal