Comunicat d'ASPEPC·SPS sobre la vaga del 13-N 0

802 14/11/2008, 13:31       #Vaga, #Mobilitzacions, #LEC,

Des del Comitè Executiu d'ASPEPC·SPS, considerem que la vaga de l'ensenyament públic ha estat una demostració contundent de rebuig a la LEC, amb una participació del professorat de més del 50%, la qual cosa, afegida a la vaga dels estudiants, ha paralitzat la immensa majoria dels instituts públics de Catalunya. L'assistència a les manifestacions ha estat també un èxit, amb 50.000 persones a Barcelona, 4.000 a Tarragona, 1.000 a Girona i 500 a Lleida.

Avui, 13 de novembre, la LEC ha quedat ferida de mort i així ho haurien d'entendre els responsables polítics i la seva rècula de presumptes "experts" que l'han perpetrada. El seguiment de la convocatòria de vaga i l'assistència massiva a les manifestacions demostren que les dades proporcionades pel Departament d'Educació són una intoxicació informativa i que si segueixen pel camí d'ignorar la realitat, la futura llei d'educació catalana està abocada per endavant al fracàs més estrepitós.

En el context de la vaga a l'ensenyament públic, el professorat de secundària s'ha pronunciat avui contra la LEC. Ni les maniobres tendencioses per part del Departament, ni les amenaces i pressions contra la vaga a molts instituts per part de direccions "PRE-LEC" addictes al règim, ni la deserció de CCOO i UGT han impedit que la jornada d'avui marqui un punt d'inflexió a la secundària pública. Com a sindicat de la secundària pública que som, des d'ASPEPC·SPS volem agrair al professorat la seva participació activa en la jornada de vaga i ens comprometem a seguir lluitant amb tots els mitjans al nostre abast per tal d'aturar aquesta llei.

Volem fer també una crida als companys d'USTEC-STEs i CGT, amb qui hem convocat conjuntament la jornada de lluita, per tal que mantinguem plegats la unitat d'acció contra la LEC. Junts i amb el suport del professorat, aturarem aquesta llei.

EL COMITÉ EXECUTIU D'ASPEPC·SPS
logo aspepc·sps


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal