El "modus operandi" de la secció de personal de la Delegació del Departament a Tarragona (II)0

542 17/11/2008, 11:34   

Dimecres 22 d'octubre de 2008, ASPEPC·SPS-Tarragona denuncia uns fets que es van produir en aquesta Delegació, durant el mes d'octubre, i que vàrem fer públics sota el títol "El 'modus operandi' de la secció de personal de la Delegació del Departament a Tarragona". S'hi posava de relleu la falta de professionalitat i, fins i tot, la negligència amb què actuen els responsables de personal docent.

El 4 de novembre, el director dels Serveis Territorials d'Educació a Tarragona, sr. Vicent Villena, respon a la denúncia d'ASPEPC·SPS i diu que les actuacions a la Delegació que dirigeix s'han dut a terme amb total correcció i diligència, sense cap negligència en la gestió del procés, d'acord en tot moment amb el procediment legalment establert.

Però, "curiosament", el mateix 4 de novembre, la Cap del Servei de Personal Docent envia, a tots els Centres de la demarcació, una circular en la qual s'informa que s'ha modificat el model de sol·licitud de reducció de jornada per fill menor de 6 anys, i que aquesta nova sol·licitud inclou informació que ha d'estar a disposició de les persones que sol·liciten aquest permís. Així mateix, la Cap del Servei de Personal Docent demana que es doni difusió d'aquest document a tot el personal docent.

La conclusió és òbvia: ni els encarregats de personal han actuat amb claredat, ni seguint estrictament les instruccions vigents i, tot i que no ho reconeixen explícitament, han admès que la seva actuació no va ser la correcta i la modifiquen precipitadament per cobrir-se les espatlles i evitar una allau de reclamacions.

Una altra vegada el sindicat ASPEPC·SPS ha estat al costat del professorat i ha aconseguit que el Departament modifiqui les seves actuacions errònies.

ASPEPC·SPS Tarragona
logo aspepc·sps


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal