Seguim contra la LEC 0

718 04/12/2008, 19:12       #LEC, #Comunicats,

ASPEPC·SPS considera que les mobilitzacions i vagues que s'han convocat des del 14-F fins al 13-N han demostrat el rebuig majoritari del professorat a la LEC. Una llei que no compti amb el suport del professorat no podrà ser mai una bona llei educativa, sinó només, en tot cas, un experiment virtual –i regressiu- sense cap connexió amb la realitat dels nostres centres d’ensenyament.

Seguim, doncs, més decidits que mai i, sabent-nos amb el suport del professorat de secundària, disposats a seguir lluitant contra una llei que vulnera els nostres drets professionals i laborals, i que deixa l’ensenyament públic convertit en xarxes clientelistes amb un rol de segon ordre en el context de l’ensenyament català.

Durant el segon trimestre d’aquest curs, aquesta llei es debatrà al Parlament de Catalunya. És doncs el moment de fer-nos sentir més que mai. ASPEPC·SPS proposarà al professorat diverses accions contra la LEC. En aquest sentit:

  • Hem sol·licitat entrevistes amb tots els grups parlamentaris per tal de fer-los arribar les nostres inquietuds, reivindicacions i propostes. En el moment que es produiexin, ASPEPC·SPS informarà puntualment el professorat del resultat i desenvolupament d’aquestes entrevistes.
  • Proposarem mobilitzacions, concentracions i accions diverses –de delegats i de tot el professorat- fora de l’horari laboral, per mostrar el nostre rebuig a la LEC.
  • Proposarem una convocatòria de vaga diferent dels patrons clàssics, aturades tècniques i altres fórmules, de manera que es minimitzi l’impacte per al professorat i es maximitzi per a l’Administració.
  • Recorrerem a tots els mitjans legals al nostre abast per tal d’aconseguir la impugnació judicial d’aquells aspectes de la llei que considerem que vulneren alhora els nostres drets laborals i jurídics.
  • Cal una vertadera mobilització del profesorat si volem tombar la LEC. ASPEPC·SPS convocarà properament una assemblea oberta de tot el professorat de secundària per tal d’informar, debatre i escoltar totes les idees, aportacions i suggeriments que contribueixin a aquesta mobilització contra la LEC.

Finalment, des d'ASPEPC·SPS valorem molt positivament tot el procés d’unitat d’acció i col·laboració amb USTEC·STEs i CGT, que va desembocar en la vaga i manifestacions del 13-N, i manifestem la nostra voluntat de seguir conjuntament en la mateixa lluita que ens uneix a tots contra la LEC.

EL COMITÉ EXECUTIU D'ASPEPC·SPS
logo aspepc·sps


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal