DOGC núm. 5276. Convocatòria trasllats 2008-2009 0

10635 11/12/2008, 09:40       #DOGC, #Concurs de trasllats,

RESOLUCIÓ EDU/3682/2008, de 3 de desembre, per la qual s'anuncia la convocatòria de concurs de trasllats per proveir llocs de treball vacants a la Inspecció d'Educació, als centres públics d'ensenyaments secundaris, a les escoles oficials d'idiomes, a les escoles d'art i superiors de disseny i als centres de formació de persones adultes. (Pàg. 90155)

No concursis totalment a cegues. Base de dades de centres i localització

Convocatòria indexada | Informació de la tramitació telemàtica de la sol·licitud | Accés a l'aplicatiu | Més informació (bases de dades adjudicacions anterior, plantilles...

El termini de presentació de sol·licituds per participar en aquest concurs serà del 15 de desembre de 2008 al 3 de gener de 2009, ambdós inclosos

El dissabte 3 de gener de 2009, de 9 h a 14 h, els serveis de registre i d'informació del Departament d'Educació a Barcelona (Via Augusta, 202) estaran oberts, excepcionalment, per atendre la convocatòria del concurs de trasllats del personal docent.

Índex de la convocatòria

Annex 1. Bases

Participants, 1

Especialitats, 2-3

Requisits, 4-6

Prioritat, 7-8

Vacants, 9-10

Fase de dret preferent a centre, 11-13

Fase de dret preferent a localitat o a zona, 14-16

Fase general de concurs de trasllats, 17-21

Comissions avaluadores, 22

Al·legació de mèrits, 23

Formalització de la sol·licitud, 24

Publicació de vacants i adjudicació, 25

Disposicions finals, 26-28

Annex 2. Serveis Territorials

Annex 3. Instituts i seccions d'ensenyament secundari

Annex 4. Comarques

Annex 5. Escoles Oficials d'Idiomes

Annex 6. Escoles d'Art i Superiors de Disseny

Annex 7. Centres i Aules de Formació de Persones Adultes

Annex 8. Barem cossos de la Inspecció

Tramitació telemàtica de la sol·licitud

Per participar en les convocatòries de concurs de trasllats cal fer la sol·licitud per mitjans telemàtics durant l'horari que s'estableixi a l'aplicació (a efectes de còmput de terminis, la recepció en un dia inhàbil per l'Administració s'entendrà efectuada el primer dia hàbil següent).

Per accedir a l'aplicació és imprescindible que us identifiqueu amb el codi d'usuari/ària de l'XTEC. Si no en teniu, podeu donar-vos d'alta al registre temporal d'usuaris.

Atès que aquesta tramitació telemàtica és un procés nou, des del Departament d'Educació fem algunes recomanacions:

- Un cop entreu a l'aplicació i abans de fer l'enviament final, podeu modificar les dades tantes vegades com vulgueu però tingueu en compte que després de 20 minuts d'inactivitat, l'aplicació es tanca automàticament i podeu perdre els últims canvis.

- Trobareu un menú de navegació que mostra un senyal de color verd si s'ha desat la informació (al botó Següent) i un senyal gris, si encara no hi ha informació.

- La sol·licitud es considerarà presentada i registrada davant de l'Administració en el moment que l'accepteu (al botó Accepta i envia). Un cop acceptada, rebreu un missatge de correu electrònic de confirmació del tràmit.

- Atès que a partir de les 24 h del dia 3 de gener de 2009 ja no podreu accedir a l'aplicació, és molt important que us imprimiu i deseu una còpia dels tres documents que genera l'aplicació:

1. Sol·licitud de participació
2. Document de presentació de mèrits i d'al·legació als mèrits dels apartats que ha de valorar l'Administració,
3. Document de presentació de mèrits i d'al·legació als mèrits dels apartats que ha de valorar la comissió avaluadora.

- Si heu fet qualsevol al·legació o voleu aportar documentació complementària, heu de presentar-la als serveis territorials corresponents al centre on presteu serveis durant el curs 2008-2009 acompanyada de les còpies impreses generades per l'aplicació informàtica

- L'aplicació informàtica incorpora les dades i els càlculs (antiguitat, titulacions, mèrits i treballs desenvolupats) recollides fins al 9 de desembre de 2008 al registre informàtic de personal docent del Departament d'Educació. Per accedir a aquest registre entreu a la part privada d'EPOCA: Serveis EPOCA | Expedient | Consulta de dades | Dades de l'expedient | Dades acadèmiques | Visualitza les dades

- Un cop a EPOCA, podeu imprimir el vostre expedient seguint la ruta: Serveis EPOCA | Expedient | Consulta de dades | Dades de l'expedient | Dades acadèmiques | Imprimeix les dades

- Tingueu en compte que només es consideren els tipus FO (formació) i AS (assistència).

- Per a qualsevol dubte relacionat amb les dades referides a l'expedient, adreceu-vos als serveis territorials del Departament d'Educació corresponents o al Consorci d'Educació de Barcelona

Accés a l'aplicatiu

Més informació

Últimes notícies relacionades

Arxiu: concurs de trasllats (inclou tota la informació d'altres anys: base de dades d'adjudicacions, vacants, plantilles...)

Departament d'Educació

La Federació de Secundària ASPEPC·SPS posa a disposició de tot el professorat un servei gratuït d'alertes per SMS.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal