DOGC núm. 5287. Procediment del procés d'avaluació del batxillerat0

4607 30/12/2008, 08:56       #DOGC,

ORDRE EDU/554/2008, de 19 de desembre, per la qual es determinen el procediment i els documents i requisits formals del procés d'avaluació i diversos aspectes organitzatius del batxillerat i la seva adaptació a les particularitats del batxillerat a distància i del batxillerat nocturn. (Pàg. 94518)

El Decret 142/2008, de 15 de juliol, pel qual s'estableix l'ordenació dels ensenyaments del batxillerat, determina els principis i característiques de l'avaluació i de promoció de l'alumnat d'aquesta etapa educativa.

D'acord amb les disposicions esmentades, l'avaluació dels processos d'aprenentatge de l'alumnat serà contínua i, alhora, global i diferenciada segons les matèries, de manera que es tinguin en compte tant les particularitats dels elements del currículum com la seva coordinació i coherència.

Aquesta Ordre desenvolupa les normes d'avaluació, d'acord amb els objectius proposats per l'esmentada normativa. Estableix el procediment, els documents i requisits formals necessaris que garanteixin la coherència del procés d'avaluació. Ho fa amb l'objectiu que aquest procés informi de l'evolució de l'aprenentatge de l'alumnat i doni la pauta per prendre decisions orientades a rectificar les mancances detectades; decisions que, en definitiva, tendeixin a l'assoliment per part de l'alumnat dels objectius fixats per a aquesta etapa educativa. La formalització de les dades d'avaluació també té la finalitat de permetre l'adequada certificació acadèmica i la seva validesa a efectes administratius.

Aquesta Ordre també regula diversos aspectes referents a organització del batxillerat i a l'autonomia dels centres educatius.

Aquesta Ordre estableix igualment particularitats del batxillerat a distància i nocturn pel que fa a la flexibilitat organitzativa i a la promoció d'alumnes.

Relacionats

Consideracions sobre les noves directrius oficials respecte a l'avaluació de llengües al nou Batxillerat

Resum del Projecte de Decret pel qual s'estableix l'ordenació dels ensenyaments de Batxillerat


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal