Condemna discutible0

503 09/01/2009, 08:51       #Salut laboral,

Hi ha hagut una sentència que condemna un col.legi de Madrid a indemnitzar la família d'un alumne que patia reiterats abusos d'alguns companys. Hauria de llegir la sentència per saber bé què va passar realment. Si els professors veien les agressions i se n'inhibien, benvinguda sigui la condemna, però conec l'ofici i això no sol passar.

Les faltes greus (agressions i assetjaments) poden ser sancionades segons el reglament dels centres fins amb 28 dies d'expulsió. I, generalment, el director denuncia els fets. Però si els alumnes agredien el seu company aprofitant els canvis de classe; és a dir, quan els professors no estaven presents, la sentència no té sentit. El culpable no és el centre. Els culpables són els alumnes agressors, i la responsabilitat serà dels seus pares.

Senyors jutges, castiguin els autèntics culpables, no els que treballen al lloc dels fets. Si dues persones es barallen en una sucursal de la Seguretat Social, posem per cas, a ningú se li acut sancionar el director de l'oficina, ¿oi?

Paco Gómez Escribano
Cap d'estudis de l'IES Ventura Morón.
Algesires (Cadis)


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal