Qualitat i quantitat0

620 15/01/2009, 16:57   

Aquests dies ha estat notícia la proposta de l'economista i conseller d'Educació, Sr. Maragall, d'ampliar l'horari de les classes, és a dir d'atenció directa a l'alumnat, dels mestres i professors a canvi d'una gratificació econòmica addicional.

Si com diu el conseller, la jornada laboral dels docents es mantindrà invariable, a la pràctica això significa que aquests treballadors tindran menys hores per poder preparar les seves classes, atendre les famílies, reunir-se amb els seus companys...

Sr. conseller, vostè creu que el fracàs escolar se solucionarà incrementant la ja difícil feina dels docents i dividint els claustres? Creu que la qualitat de l'ensenyament és un problema de quantitat d'hores que el professorat dedica als seus alumnes? No pensa que són uns altres els problemes i que amb aquestes propostes vostè genera crispació en els docents i confusió en les famílies? Per què no escolta la comunitat educativa i aconsegueix que la nova llei sigui de tots? Per què no són més rigorosos i coherents i prioritzen propostes que de veritat abordin els problemes reals que patim a les nostres escoles?

Són moltes les preguntes que podria fer-li i és molt gran la seva responsabilitat si volem aconseguir una millora qualitativa real de l'educació ja que, com vostè sap, l'educació és una de les eines bàsiques que poden obrir-nos o tancar-nos el futur i pensar en el futur és pensar en una bona educació per als nostres infants i adolescents d'avui.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal