Fer hores extres en temps de crisi?0

915 20/01/2009, 09:18       #Opinió, #LOGSE,

La vertadera crisi la tenim a educació. Els nostres polítics miren preocupats una economia que ens dibuixa un present negre i no volen adonar-se que aquesta mala política educativa que pateix l’escola pública dissenya un futur pitjor.

Els docents estem cansats de propostes exposades per experts “de entresuelo” on l’únic que fan és enredar encara més la gran mentida de la LOGSE i fer que generació rere generació pateixi unes conseqüències indecents.

Quina mesura per millorar l’educació és fer tres hores extres més? Doncs mira, de mesura educativa en té ben poc, ara bé, de mesura econòmica en té molt. Si cada docent fem tres hores extres més hi haurà menys places per a interins i menys oferta d’oposicions i així més diners per invertir... en educació? No, en educació segur que no.

Realment és una mesura apropiada això de fer hores extres en temps de crisi? Però clar, de cara a l’opinió pública és això el que interessa, al cap i a la fi som funcionaris i ja se sap que nosaltres no treballem gens, oi conseller? Els docents volem ser professors, però aquesta paraula no apareix al diccionari del Departament d’Educació i molt em temo que aparegui “assistent social amb total disponibilitat horària”.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal