Accés a Càtedra 2008 i 2009 0

1036 29/01/2009, 08:38       #Mesa sectorial,

Ordre del dia:

1. Proposta de resolució de convocatòria pública d'accés als cossos de catedràtics d'ensenyament secundari, d'arts plàstiques i disseny i d'escoles oficials d'idiomes.

2. Torn obert de paraules.

La mesa d'avui ha estat de mer tràmit. Els únics canvis que el Departament ha anunciat per a la propera convocatòria d'Accés a Càtedra són aclariments al barem sense que s'introdueixi cap modificació, el fet que l'avaluació de la tasca docent s'haurà de sol·licitar i la ja anunciada retallada de places, és clar: 735 places: 700 per a Catedràtics d'Ensenyament Secundari, 22 per a Catedràtics d'EOI i 13 per a Catedràtics d'Arts Plàstiques i Disseny.

La nova convocatòria d'Accés a Càtedra 2009 es publicarà a primers de març, simultàniament amb la convocatòria d'oposicions i el procés selectiu tindrà lloc al juny.

Accés a Càtedra 2008: els recursos de reposició es resoldran aquesta setmana. El departament ha afirmat que s'hi afegiran nous seleccionats fins a arribar al 10% addicional i que ningú dels admesos a la llista única dels aspirants seleccionats quedarà a fora, i a més s'hi afegiran candidats fins a arribar al 10% addicional.

La llista definitiva es publicarà a principis de febrer i si finalment es publica abans del 15 de febrer, els nous catedràtics començaran a cobrar a la nòmina de febrer amb efectes d'1 de setembre.

En un altre ordre de coses, per la part sindical es demana una reunió de la Mesa Sectorial per a tractar el tema del repartiment del 0,3% de la massa salarial. A preguntes d'ASPEPC·SPS, el Departament informa que no hi haurà nova mesa sobre la convocatòria d'Oposicions.

Els representants d'ASPEPC·SPS a la Mesa Sectorial
logo aspepc·sps

Relacionat

Accés a càtedra 2009: Inscripció extraordinària per a sessions d'orientació i "pack" de suport


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal