Les vacances del senyor Cuní 0

1067 30/01/2009, 10:46   

Sovint, els periodistes poc imaginatius s'esplaien parlant de l'excés de vacances d'escolars i mestres. A la televisió, el portabandera del tema és el senyor Cuní, que eleva a casus belli, com tots els que ignoren o manipulen el nombre de dies lectius, comparant-lo amb altres països, sense parlar del repartiment dels períodes festius. Perquè si, a l'europea, les criatures fessin una setmana de festa de tant en tant, això no seria problema per a les famílies?

Bé, el cas és que aquest Nadal el senyor Cuní i el seu programa van desaparèixer de la pantalleta el dia 19 de desembre i no han tornat fins al dia 7 de gener. Quantes vacances, oi? I no és pas que no hagi passat res al món...! Es tracta, doncs, d'un equip i un programa intermitent – i sembla que prescindible: a l'estiu, el senyor Cuní desapareix!-, que treballa 5 hores diàries 5 dies a la setmana. ¿Com gosen criticar la gent i les institucions que lluiten -el mot és literal en la majoria del casos- per treure ignorància o evitar que voltin pels carrers nens i adolescents que a casa es fan difícils de suportar per vacances? Per què no reivindiquen el dret a fer més vacances amb els fills? Això seria progressar, no?

Mentrestant, si no defensen aquest dret (i sense parlar de quant cobren), la prudència aconsellaria a la gent poc imaginativa o amb responsabilitat paterna fluixa, de buscar altres notícies, més que res per allò de la dita: “Cap geperut no es veu el gep.”, Però vaja, potser jo no hi entenc...


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal