El truc del conseller Maragall0

436 08/02/2009, 23:38   

Estàvem totes (i tots) pendents de la crisi i, més concretament, de quin mal hem de morir quan, de sobte, se’ns apareix el conseller Maragall traient a la pista un dels temes que més rebombori podrien causar entre la ciutadania (si deixem de banda un hipotètic fitxatge de Messi per l’equip de les forces del Mal). Txatxatxan... Amb tots vostès, la modificació de l’horari escolar, secció calendari de vacances.

Amb aquest tema passa com amb la informàtica, que tothom té formada una opinió pròpia. I és que tothom té un cunyat (o una cunyada) que s’hi dedica o que, com a mínim, sap de què va. I si no, qui més qui menys té un ordinador, un fill (o una filla), o un cunyat (o una cunyada). O les tres coses a la vegada. La diferència és que el debat sobre el calendari escolar ha provocat damnificats (i damnificades). Conec el cas d’una mare, mestra i amb càrrec en un sindicat crític amb la conselleria que, la pobra, depenent de quina de les gorres es posa, està a favor de la proposta de Maragall, en contra o una miqueta a favor i una miqueta en contra. Terrible.

El més sorprenent, però, és que una proposta que se sap que generarà un apassionat debat, aparegui justament ara i de la manera com ho ha fet (¿algú sap d’on, com i quan va néixer exactament la cosa?). Sona una miqueta al sistema ZP (patentat) de “culpo de tot Botín i jo continuo fent surf per sobre de la crisi”. Ei, que és una manera molt entretinguda de desviar la diana de l’opinió pública, però això no vol dir que deixi de ser trampa. I en el cas d’en ZP, amb l’agreujant que tots plegats ja ens hem perdut, perquè no sabem si: 1. Té paciència. 2. Si a ell no se li ha acabat la paciència, però sí al seu ministre d’Indústria. 3. Si ell i Pepiño Blanco tenen paciència. i Sebastián no. O 4. Com li acabin la paciència a Botín, sí que hauran begut oli.

No sé si deu ser la síndrome Follonero-Wyoming, però, doctor, començo a sospitar de tot.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal