No maregem la perdiu0

553 10/02/2009, 09:14   

El Departament d'Educació es manifesta sobre la possibilitat de fer una modificació del calendari escolar a partir del curs 2009-2010. D'entrada això ha produït una veritable sorpresa entre el professorat.

Si s'ha de començar el 7 de setembre, quan prepararem el curs? No hi haurà una evident improvisació que repercutirà en la planificació del mateix? Es plantegem massa dubtes com per tirar endavant una proposta plena d'incerteses.

La setmana de "vacances" del mes de febrer, no implicarà complicar encara més les coses en obligar a les famílies a cercar cangurs o guarderies en un moment i un temps que per a la immensa majoria de les feines no és vacacional?

Per últim, quan s'han consultat les coses a les famílies o als docents? Entenc que haurien de dir la seva els sindicats i preguntar-ho directament als professors. Entenc que cap decisió d'aquesta importància no es pot imposar sinó que ha de ser fruit del consens i de l'acord.

D'altra banda, massa canvis i massa seguits poden donar la sensació que ens trobem en un permanent estat inestable que no convé per a la bona marxa del projecte educatiu. Sincerament, és millor deixar les coses com estan abans d'entrar en risc de produir un terrabastall.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal