Vacances de mestre0

802 11/02/2009, 09:32   

El senyor Hurtado sembla molt indignat per la proposta que els nens facin una setmana de vacances al febrer a canvi de fer-ne una de menys a l’estiu. Al senyor Hurtado li agrada dir que els mestres fan massa vacances i avui, al bar, quan ho ha repetit, tothom li ha donat la raó. Animat per l’èxit, també ha explicat que tots els polítics són corruptes i que Walt Disney està congelat (perquè espera que en el futur es descobreixi la immortalitat).

El senyor Hurtado té moltes altres opinions que comparteix amb els parroquians del bar. També troba que els actors són uns dropos que només treballen una hora al dia. I repeteix sempre que pot que els escriptors que fan de columnistes viuen com reis, perquè escriuen l’article en deu minuts (fan la cagadeta, diu ell) i la resta del dia se la passen fent el vermut. Ell, el senyor Hurtado, té vocació de columnista. Ell “sí” que diria les veritats, però precisament per això ja ni ho intenta, perquè el censurarien. El que ell escriuria és massa fort. (Per exemple, que Walt Disney està congelat.) Per alguna raó que els parroquians del bar ignoren, les úniques professions que respecta el senyor Hurtado són la de pilot d’avió i la de controlador aeri. Aquests sí que poden tenir les vacances i els plusos econòmics que facin falta. (El senyor Hurtado es veu amb cor de ser mestre, escriptor o fins i tot actor, però controlador aeri no, i com que no viatja mai en avió, les vagues dels pilots no l’emprenyen.)

Només un senyor que es pensa que Walt Disney està congelat es pensa també que els mestres tenen massa vacances. I es pensa que Walt Disney està congelat perquè quan anava a l’escola tenia la mena de comportament que fa del tot necessari que els mestres hagin de menester més vacances.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal