DOGC núm. 5319. Ajuts per investigacions i publicació d'obres història contemporània de Catalunya0

641 16/02/2009, 08:58       #Retribucions, #DOGC,

ORDRE VCP/37/2009, de 6 de febrer, d'aprovació de les bases reguladores per a la concessió d'ajuts per a la realització d'investigacions i per a la publicació d'obres sobre la història contemporània de Catalunya. (Pàg. 11496)

Les sol·licituds s'adreçaran al Centre d'Història Contemporània de Catalunya (CHCC),i es podrà obtenir l'imprès normalitzat a la pàgina web del Departament de la Vicepresidència: http://www.gencat.cat/vicepresidencia, o bé al mateix del CHCC, adjuntant-hi la documentació complementària que es detalla en els punts 3 i 4 dels annexos 2 i 3.

Així mateix, les sol·licituds es poden presentar al Registre del Centre d'Història Contemporània de Catalunya (plaça Pau Vila 1-3, edifici Palau de Mar - Museu d'Història de Catalunya, 08003 Barcelona), al Registre general del Departament de la Vicepresidència (Via Laietana, 14, 08003 Barcelona), o bé en qualsevol dels llocs que preveu l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.
facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal