Vacances de febrer0

463 17/02/2009, 09:23   

El conseller Maragall ha tornat a la càrrega amb noves propostes. La darrera pensada -aquesta en solitari- és avançar una setmana l'inici del curs escolar, per allò de treure els nens de casa quan els pares ja treballen.

Per començar, el departament d'Educació s'haurà d'espolsar la son en ple mes d'agost per disposar de la llista definitiva d'altes i baixes de docents per als primers dies de setembre. Els centres, així, només tindran una setmana curta per posar a punt els grups de treball i les instal·lacions. Cal recordar que l'11 de setembre és la Diada i que alguns municipis encara tenen festes majors pendents. El que s'allargaria per un costat es compensaria a mitjans de febrer, per esponjar el trimestre.

Segons la proposta, hi hauria una setmana "de vacances", sense classes. El febrer segurament no és un bon mes perquè els pares demanin dies lliures; per tant, el problema que cohabitin amb els fills i es coneguin millor no se soluciona. Serà, això sí, un gran negoci que es farà, una vegada més, a costa dels diners dels progenitors, que quedaran atrapats per les seves inflexibles empreses. Casals, esplais, esquiades. La meteorologia del febrer no convida precisament a programar gaires activitats a l'aire lliure. En tot cas, si a primària també es decideix eliminar la jornada intensiva del mes de juny i es fa matí i tarda, suposo que s'haurà pressupostat la instal·lació d'aire condicionat a tots els centres per no convertir els mòduls en fàbriques de pollets.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal