DOGC núm. 5323. Vacants provisionals primària 0

1881 20/02/2009, 08:51       #DOGC, #Concurs de trasllats,

RESOLUCIÓ EDU/335/2009, d'11 de febrer, per la qual es fa pública la relació de vacants provisionals corresponents a la convocatòria de concurs de trasllats adreçada al personal funcionari i en pràctiques del cos de mestres per tal de proveir llocs de treball vacants en centres públics d'educació infantil i primària i als dos primers cursos de l'ESO en centres d'educació secundària i en centres de formació de persones adultes. (Pàg. 13856)

En l'annex 1 d'aquesta Resolució es detallen els llocs de treball d'educació infantil i primària per proveir, distribuïts per centres i especialitats, amb indicació del municipi i de la zona educativa a què pertanyen.

En l'annex 2 d'aquesta Resolució figuren els llocs de treball dels dos primers cursos de l'ESO reservats al cos de mestres objecte de provisió, amb indicació de la zona educativa de pertinença i dels municipis i centres respectius.

En l'annex 3 d'aquesta Resolució consten els llocs de treball en centres de formació de persones adultes que s'han de proveir, amb indicació del centre, el municipi i la zona educativa corresponents.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal