Maragall arrossegarà al professorat de l'orella si fa falta0

1672 20/02/2009, 09:20       #LEC,

Més de 200 alcaldes i regidors del PSC han fet pinya aquest dijous en suport del conseller d'Educació, Ernest Maragall, a qui han demanat que "escolti" a tots els estaments de l'ensenyament en ares del màxim consens per tirar endavant la Llei d'Educació, objectiu per al qual Maragall ha receptat "fermesa".

Els alcaldes han presentat a la seu central del PSC un manifest en suport de la nova LEC, en un moment en el qual els sindicats de l'ensenyament ja han anunciat una vaga a l'escola pública el pròxim 19 de març, i quan ICV-EUiA, soci del PSC en el Govern, està en contra dels plans de Maragall.

El conseller ha agraït el suport dels alcaldes, "que necessito", encara que ha advocat sobretot per mantenir fins al final la "fermesa" necessària per fer realitat la LEC, "arrossegant a tothom, de la mà o de l'orella si fa falta".

A l'acte han acudit alcaldes com Jordi Hereu (Barcelona), Núria Marín (l'Hospitalet de Llobregat) o Manuel Bustos (Sabadell) -president de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC)-, que s'han fet una fotografia de família en suport a Maragall.

A l'acte, el més incisiu en les seves paraules ha estat Bustos, que ha assegurat que el PSC és "el partit del sentit comú, el partit del sí, que diu sí a l'educació i al progrés, amb respecte als quals estan instal·lats de forma democràtica en el no".

Relacionats

Compareixença del representant d'ASPEPC·SPS, Xavier Massó, davant del Parlament de Catalunya

Entrevistes d'ASPEPC·SPS amb els grups parlamentaris

Esmenes a la LEC presentades per ASPEPC·SPS

SECUNDARIA.INFO núm. 12. Resum de les esmenes a la LEC presentades al Parlament


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal