Educació pactarà millores amb la concertada un cop aprovi la LEC0

597 25/02/2009, 11:44       #LEC,

Mestres, CCOO, UGT, USOC, Patronal i Departament d’Educació han fet el primer pas perquè els docents de les escoles concertades amb contracte-programa homologuin les seves condicions de treball amb els professionals dels centres públics.

Després de dos anys d’insistència dels professors d’Osona afectats per aquest desajust, una reunió programada a Barcelona va servir per pactar que el calendari de negociacions per a l’homologació de plantilles comenci un cop s’hagi aprovat la Llei d’Educació de Catalunya (LEC), així com l’acompanyament pressupostari.

Si s’acaba concretant el pacte, els docents de les concertades amb contracte-programa veurien reduïdes les hores lectives i millorarien les seves condicions laborals. El grup de mestres osonencs que han liderat la reivindicació, presents a la reunió, entenen que han aconseguit “el reconeixement del nostre col·lectiu”, tal com afirmen en un comunicat.

En la trobada hi van participar també Camil Fortuny, director general de Recursos del Sistema Educatiu; Dolors Collell, directora dels Serveis Territorials d’Educació de la Catalunya Central, i Carles Armengol, secretari general adjunt de les Escoles Cristianes de Catalunya, així com els representants sindicals de CCOO (Montse Ros), UGT (Roser Font) i USOC (Pere Forga).


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal