La realitat a les escoles0

588 26/02/2009, 08:36   

Dubto que els experts que diuen saber tant d´educació i pretenen canviar el calendari escolar sàpiguen què passa a les escoles a partir del mes de maig fins al mes d´octubre. Com que estem al sud d´Europa i no a Finlàndia ni a Alemanya, a les escoles hi fa una calor espantosa. És possible que com que ells tenen aire condicionat no notin la calor que fa al nostre país.

Ja la van pifiar amb la sisena hora, que ni feia falta ni ha resolt res, més aviat ho ha empitjorat, s´han acabat els reforços, tenim problemes amb les sortides...

I ara, per acabar-ho d´adobar, no sols no amplien l´horari intensiu al mes de juny (hi ha moltes oficines amb aire condicionat que a l´estiu fan jornada intensiva), sinó que ens treuen les míseres dues setmanes del mes. Si us plau, deixeu de fer proves en l´educació, cada cosa que feu ho empitjoreu, poseu-hi diners i pregunteu als professionals (no els sindicalistes, que fa un grapat d´anys que no estan al peu del canó), que som els que patim les noves generacions de criatures i de consellers.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal