DOGC núm. 5329. Vacants provisionals secundària0

3283 02/03/2009, 09:20       #DOGC, #Concurs de trasllats,

RESOLUCIÓ EDU/470/2009, de 23 de febrer, per la qual es fan públiques les vacants provisionals corresponents al concurs de trasllats per proveir llocs de treball a la Inspecció d'Educació, als centres públics d'ensenyaments secundaris, a les escoles oficials d'idiomes, a les escoles d'art i superiors de disseny i als centres i aules de formació de persones adultes. (Pàg. 16640)

Les places vacants corresponents als llocs de treball a centres públics d'ensenyaments secundaris, a les escoles oficials d'idiomes i a les escoles d'art i superiors de disseny es detallen a l'annex 1 d'aquesta Resolució, i es distribueixen per serveis territorials, zones de desplaçament, municipis, centres i especialitats.

Les places vacants corresponents als llocs de treball als centres i aules de formació de persones adultes es detallen a l'annex 2 d'aquesta Resolució, distribuïdes per serveis territorials, zones de desplaçament, municipis, centres i especialitats.

Les places vacants corresponents als llocs de treball a la Inspecció d'Educació es detallen a l'annex 3 d'aquesta Resolució, distribuïdes per serveis territorials.

Més informació

RESOLUCIÓ EDU/335/2009, d'11 de febrer, per la qual es fa pública la relació de vacants provisionals corresponents a la convocatòria de concurs de trasllats adreçada al personal funcionari i en pràctiques del cos de mestres per tal de proveir llocs de treball vacants en centres públics d'educació infantil i primària i als dos primers cursos de l'ESO en centres d'educació secundària i en centres de formació de persones adultes.

RESOLUCIÓ EDU/3196/2008, de 22 d'octubre, per la qual s'aproven les plantilles de personal docent dels centres docents públics i dels serveis educatius dependents del Departament d'Educació per al curs 2008-2009.

Últimes notícies relacionades

Arxiu: concurs de trasllats (inclou tota la informació d'altres anys: base de dades d'adjudicacions, vacants, plantilles...)


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal