DOGC núm. 5334. Llicències retribuïdes 0

1141 09/03/2009, 10:18       #DOGC,

RESOLUCIÓ EDU/559/2009, de 27 de febrer, per la qual es convoca concurs públic per a la concessió de llicències retribuïdes per dur a terme treballs de recerca educativa i estudis directament relacionats amb el lloc de treball durant el curs 2009-2010, destinades al funcionariat de carrera dels cossos docents i dels cossos d'inspecció. (Pàg. 19414)

El termini per presentar la sol·licitud és de 30 dies naturals des de l'endemà de la publicació al DOGC d'aquesta convocatòria.

En la valoració dels projectes presentats es prioritzaran els plantejaments que fomentin o se centrin en:

1. L'escola inclusiva.

2. Els processos d'ensenyament i aprenentatge per a l'adquisició i millora de les competències de l'alumnat, especialment en comprensió lectora i en llengua estrangera.

3. El tractament integrat i creatiu de diverses àrees i matèries del currículum, i també el seu aprofundiment conceptual, metodològic i didàctic.

4. La presència habitual de les tecnologies per a l'aprenentatge i el coneixement (TAC) en el context educatiu.

5. La inserció professional del professorat de nova incorporació.

6. La salut laboral i la formació del professorat.

7. Els processos de millora en la gestió organitzativa i curricular dels centres educatius.

8. La gestió d'una zona educativa, en especial en l'àmbit rural.

9. El desenvolupament d'estratègies de millora de la relació entre centres, empreses i administracions locals per a l'impuls de les diferents opcions de formació professionalitzadora.

  • Per al curs 2009-2010 es concedeixen dos tipus de llicència en funció de les característiques dels treballs o estudis a desenvolupar. Aquests dos tipus són: modalitat A, per a treballs de recerca educativa o desenvolupament d'estudis, i modalitat B, exclusivament per a l'elaboració de materials educatius.
  • Per al curs 2009-2010 es concedeixen 20 llicències amb una durada d'un curs escolar (modalitat A) i 10 llicències amb una durada de cinc mesos o mitja jornada durant un curs escolar (modalitat B).

    Aquestes llicències es destinen de la manera següent: 19 de modalitat A, i 10 de modalitat B, pel personal funcionari del cos de mestres i dels cossos d'ensenyaments secundaris i de règim especial, indistintament; 1 de modalitat A, pel personal funcionari dels cossos d'inspecció.

    En la modalitat B es pot optar entre el període d'1.9.2009 a 31.1.2010 (modalitat B1), el període d'1.2.2010 a 30.6.2010 (modalitat B2) o dedicació compartida, al 50%, entre el lloc de treball i la llicència d'estudi al llarg de tot el curs escolar (modalitat B3).

Les persones interessades a participar en aquesta convocatòria han de presentar una única sol·licitud adreçada al director general d'Innovació, la qual es pot formalitzar accedint a l'aplicació informàtica disponible a l'adreça d'Internet http://www.xtec.cat/innova/llicencies, seguint les instruccions que proporciona l'aplicació mateixa i dins dels terminis establerts.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal