Recurs contra l'Ordre d'avaluació del Batxillerat 0

563 11/03/2009, 08:51   

Amb data 26 de febrer, l'Associació de Catedràtics (ACESC) ha presentat, davant la Sala del Contenciós Administratiu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, un recurs contra l'ORDRE EDU/554/2008, sobre avaluació del Batxillerat, que afecta TOT EL PROFESSORAT DE BATXILLERAT.

En concret, es recorre l’article següent:

En el cas de les matèries de l’àmbit de llengües, la qualificació de l’expressió oral haurà de representar com a mínim el 25% de la qualificació final de cada matèria. També cal potenciar la producció de textos creatius de tot tipus (descripcions, argumentacions, valoracions, etc.) i l’avaluació d’aquests escrits ha de representar com a mínim el 25% de la qualificació final de cada matèria d’aquest àmbit. Per atorgar aquestes qualificacions, el professorat de les matèries de l’àmbit de llengües ha de tenir en compte les valoracions que respecte a l’assoliment de la competència comunicativa li ha de facilitar el professorat de les altres matèries del currículum.

Argumentació del recurs

Relacionats

SECUNDÀRIA EXPRÉS. Batxillerat o 5è i 6è d'ESO?

SECUNDARIA.INFO. Organització i avaluació del Batxillerat en totes les seves modalitats

ORDRE EDU/554/2008, de 19 de desembre, per la qual es determinen el procediment i els documents i requisits formals del procés d'avaluació i diversos aspectes organitzatius del batxillerat i la seva adaptació a les particularitats del batxillerat a distància i del batxillerat nocturn.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal