DOGC núm. 5338. Nomenaments de funcionaris en pràctiques0

1883 13/03/2009, 08:56       #Oposicions, #DOGC,

RESOLUCIÓ EDU/620/2009, de 4 de març, de nomenament de funcionaris en pràctiques del cos de mestres, del cos de professors d'ensenyament secundari, del cos de professors tècnics de formació professional, del cos de professors d'escoles oficials d'idiomes, del cos de professors d'arts plàstiques i disseny i del cos de mestres de taller d'arts plàstiques i disseny. (Pàg. 21434)

Es Nomenen funcionaris en pràctiques del cos de mestres, del cos de professors d'ensenyament secundari, del cos de professors tècnics de formació professional, del cos de professors d'escoles oficials d'idiomes, del cos de professors d'arts plàstiques i disseny i del cos de mestres de taller d'arts plàstiques i disseny els aspirants seleccionats en el procediment selectiu convocat per la Resolució EDU/618/2008, de 28 de febrer, els quals consten inclosos a l'annex de la Resolució EDU/2452/2008, de 25 de juliol (DOGC núm. 5188, de 5.8.2008)

No es nomenen funcionaris en pràctiques els aspirants seleccionats que han optat per romandre al cos d'origen que consten a l'annex 1 d'aquesta Resolució i els que han renunciat als drets obtinguts en el procés selectiu que consten a l'annex 2 d'aquesta Resolució.

Més informació

Arxiu Oposicions

Últimes notícies sobre les oposicions


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal