Maragall: "Sigui quin sigui el seguiment de la vaga de demà la LEC tirarà endavant"0

578 18/03/2009, 13:06       #Vaga, #LEC,

El conseller d'Educació, Ernest Maragall, ha volgut treure importància a la vaga convocada per demà pels cinc sindicats de mestres a l'escola pública. Ha assegurat que, sigui quin sigui el seguiment de la protesta, l'endemà “el Parlament seguirà tramitant la Llei d'educació”. En aquest sentit, ha afirmat que l'estratègia del seu departament “continuarà endavant” perquè “les famílies i la societat general així ho exigeixen".

Us podeu imprimir el cartell "WANTED ERNEST MARAGALL. DIMISSIÓ JA!" i portar-lo a la manifestació.

El conseller s'ha mostrat ferm en la seva posició i, fins i tot, ha gosat afirmar que “els mestres que demà fan vaga, d'aquí a un temps estaran d'acord amb nosaltres i reconeixeran que anem en el bon camí”.

Ernest Maragall ha denunciat que la vaga de demà comportarà ”una situació complicada” per a les famílies catalanes, “que es veuran castigades” sense culpa. Ha criticat que els sindicats hagin optat “per l'enfrontament directe” i no pel diàleg per arribar a un consens. “Mai hem deixat d'estar amb la porta oberta i la taula parada per negociar”, ha assegurat el conseller, que també ha criticat la pressió que els sindicats estan fent als pares al demanar-los que no portin demà els nens a l'escola. “No hem sembla acceptable”, ha dit.

El conseller ha tornat a insistir que una cosa són els sindicats i l'altra el conjunt de la societat i el col·lectiu de mestres que, segons ha assegurat, “ens dóna suport”. S'ha mostrat convençut que cal un canvi a l'educació catalana i que, fins i tot els mestres convocants de la vaga, un cop es desplegui la llei “veuran que anem en el bon camí”.

Ha recordat que la LEC farà que l'escola pública catalana aconsegueixi la màxima excel·lència i qualitat i que cap pare pensi que una escola no és adequada pels seus fills i filles. En aquest punt, ha remarcat que la nova normativa “preveu 1.000 milions d'euros més per a la nostra educació”.

Maragall s'ha mostrat confiat amb què finalment s'arribarà a un acord amb els sindicats per millorar l'educació a Catalunya. “Ens en sortirem”, ha assegurat el conseller, que ha afegit que, després de la vaga, “el consens seguirà sent igual de possible que ho és avui”.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal