Els professors es tanquen a un institut del Vendrell0

495 18/03/2009, 23:56       #Vaga, #Mobilitzacions, #LEC,

L'inici de la tancada ha coincidit amb una tarda carregada de juntes d'avaluacions, i això ha fet que els professors s'hi hagin afegit de forma esglaonada. Segons Martí, el seguiment de la vaga per part del professorat de la comarca serà, no majoritari, sinó 'multitudinari'. A tall d'exemple, dels 84 professors que treballen a l'IES Baix Penedès, un total de 75 se sumaran a la vaga, és a dir, aproximadament un 90%.

Aquest institut és l'únic de la comarca que ofereix batxillerat nocturn. Martí ha alertat que la LEC no l'inclou, i que l'any passat ja es va començar a desmuntar aquest règim. Una de les alumnes, Montserrat Priego, destacava que, gràcies al nocturn, molta gent gran ha pogut estudiar, i ha demanat que, com a mínim, es mantingui el segon curs perquè els estudiants que l'estan cursant puguin acabar el batxillerat.

En el marc de la tancada, s'ha fet una xerrada a pares i tutors, explicant-los el manifest i els motius de la vaga contra la LEC, així com la voluntat del professorat que no s'elimini el batxillerat nocturn al Vendrell. S'ha preparat un sopar per a una quarantena de persones, i posteriorment s'ha projectat el film 'Ça commence aujourd'hui' (1999), de Tavernier, i s'ha fet un debat entorn l'ensenyament públic a Europa.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal