Procediment telemàtic de nomenaments0

1146 27/03/2009, 08:51       #Interins i substituts,

El Departament ens informa que és previst que els nomenaments d'interins i substituts a partir del dia 27 d'abril es facin telemàticament als Serveis Territorials de Maresme, Vallès Occidental, Terres de l'Ebre i al Consorci d'Educació de Barcelona.

La informació al col.lectiu interí es farà mitjançant sms, correus electrònics, cartes, web dels serveis territorials i també s'informarà als centres docents.

La regulació del procés es pot consultar a les Resolucions EDU 3229/2008 i EDU/381/2009 i a la pàgina web dels Serveis Territorials del Baix Llobregat que han actuat des del dia 2 de desembre de 2008 com a pilot.

Relacionats

RESOLUCIÓ EDU/381/2009, de 13 de febrer, per la qual es regula el procediment telemàtic dels actes de nomenament dels llocs de treball vacants en règim d'interinitat i substitucions dels instituts d'ensenyaments secundaris i escoles oficials d'idiomes adscrits als Serveis Territorials del Departament d'Educació al Baix Llobregat - Anoia.

RESOLUCIÓ EDU/3229/2008, de 28 d'octubre, per la qual es regula el procediment telemàtic dels actes de nomenament dels llocs de treball vacants en règim d'interinitat i substitucions dels centres educatius públics d'educació infantil i primària adscrits als Serveis Territorials del Departament d'Educació al Baix Llobregat-Anoia.

Webs dels Serveis Territorials


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal