No cobrir les substitucions fins al 15 d'abril és 'racional' i 'normal'0

468 01/04/2009, 08:42       #Interins i substituts,

El conseller d'Educació, Ernest Maragall, ha dit aquest dilluns des de la capital de la Segarra que la mesura de no cobrir les substitucions de mestres a primària i l'ESO fins al 15 d'abril és un criteri estrictament de 'racionalitat' i 'normalitat'

El conseller d'Educació, Ernest Maragall, ha dit aquest dilluns des de la capital de la Segarra que la mesura de no cobrir les substitucions de mestres a primària i l'ESO fins al 15 d'abril és un criteri estrictament de 'racionalitat' i 'normalitat'. Segons Maragall, la proximitat del període vacacional de Setmana Santa fa que no tingui sentit incorporar professionals sobrevinguts durant aquesta setmana ja que gairebé no tindrien hores suficients per fer-se càrrec del terreny que trepitgen ni de les seves responsabilitats. CCOO ha exigit a través d'un comunicat el cobriment d'aquestes vacants des del primer dia, tal i com està acordat i signat pel Departament d'Educació i aquest sindicat.

Pel conseller Maragall, la proximitat que comporta el període vacacional de Setmana Santa fa que en aquests moments sigui més raonable i sensat desplegar a partir del 15 d'abril la mesura de cobrir les substitucions de mestres a primària i l'ESO. Maragall ha desmentit les acusacions de CCOO i ha dit que no s'està incomplint el pacte signat amb aquest sindicat sinó que s'està aplicant un criteri mínim de sentit comú. Així mateix, ha recordat que no és la primera vegada que s'aplica aquesta mesura i ha afegit que és millor per als centres educatius.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal