Activitats llengües estrangeres. Estiu 2009 0

923 02/04/2009, 09:18   

El professorat participant haurà de disposar de la conformitat de la persona directora del centre o del servei educatiu, de la persona en cap de la unitat orgànica del Departament d’Educació o del Consorci d’Educació de Barcelona, segons correspongui.

Accés a l'aplicatiu per a sol·licitar les activitats

Termini: del 24 de març al 8 d'abril de 2009

Cadascuna de les activitats té unes característiques específiques i s’adreça a un perfil determinat de professorat. Per tant, les persones candidates, abans de presentar la seva sol·licitud, hauran de consultar el catàleg corresponent per tal de conèixer les característiques i requisits específics.

CATÀLEG A:

- El professorat que pertany a un centre docent que té atorgat un Pla experimental en llengües estrangeres (PELE) o Pla d’autonomia de centre (PAC) amb especial atenció al tractament de les llengües estrangeres i que ha estat proposat per la direcció d’aquest centre de treball, haurà de formalitzar la sol·licitud corresponent atenent les activitats contingudes en el catàleg A.

CATÀLEG B:

- El professorat que no pertanyi a un centre amb un Pla experimental en llengües estrangeres (PELE) o amb un Pla d’autonomia de centre (PAC) amb especial atenció al tractament de les llengües haurà de formalitzar la sol·licitud corresponent atenent les activitats contingudes en el catàleg B.

- El professorat que pertany a un centre docent que té atorgat un Pla experimental en llengües estrangeres (PELE) o Pla d’autonomia de centre (PAC) amb especial atenció al tractament de les llengües estrangeres i que és especialista en una llengua estrangera diferent a la del PELE/PAC, haurà de formalitzar la sol·licitud corresponent atenent les activitats contingudes en el catàleg B.

Més informació

http://www.xtec.net/formacio/llengues/estiu2009/index.htm


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal