Ciutadans abandona la ponència de la LEC0

470 02/04/2009, 09:56       #LEC,

El grup parlamentari de Ciutadans ha abandonat la ponència de la Llei d'Educació de Catalunya (LEC) que s'està tramitant en el Parlament en protesta perquè des del Govern ni tan sols s'han llegit les esmenes presentades per Ciutadans.

Ciutadans ha estat el grup parlamentari que més esmenes -602- ha presentat a la LEC duta pel govern de Montilla al Parlament de Catalunya. Totes aquestes esmenes han estat treballades i elaborades amb l'única fi de millorar el text legal a aprovar finalment per la Càmera autonòmica, però des dels grups parlamentaris del tripartit (PSC, ERC i ICV-EUiA) no s'ha contemplat ni una sola de les esmenes, “ni tan solament per a transaccionarles”, ha indicat Antonio Robles, portaveu del grup parlamentari de Ciutadans en la ponència.

En aquest sentit, Robles ha denunciat, després d'abandonar la sessió de la ponència d'aquest dimarts una vegada començada, que “en la primera reunió de la ponència, el ponent, i portaveu del PSC, m'engegà sense contemplacions que no anaven a acceptar cap esmena, entre altres motius, perquè no les hi havien llegit”.

El diputat autonòmic de Ciutadans ha indicat que “el menyspreu amb els procediments parlamentaris, en les següents reunions, ha estat constant”, fins al punt que durant la sessió d'aquest dimarts, quan prenia la paraula Robles, els diputats autonòmics del tripartit i CiU es “posaven ha parlar entre ells”.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal