Una mestra denuncia una mare per haver-li clavat una bufetada0

602 09/04/2009, 20:37       #Salut laboral,

Una mestra del CEIP Josep Pous i Pagès, del barri del Culubret de Figueres, ha denunciat la mare d'un alumne de segon de primària per haver-li ventat suposadament una bufetada. Segons va informar la Cadena Ser, la mare s'hauria presentant al centre escolar reclamant explicacions a la professora per haver castigat el seu fill i li hauria ventat el mastegot.

L'emissora assegura que la professora del centre ha denunciat els fets i que divendres passat van organitzar una concentració a les portes del centre per reclamar ajuda davant de situacions com aquesta. Des del consistori figuerenc diuen que els fets són competència de la Generalitat, però que des del mateix centre i a través del mediador de la comunitat gitana, Paco Doya, s'està intentant solucionar la situació.

Segons la denunciant, els fets van tenir lloc dimecres passat, després que la mestra hagués castigat el nen. La mare es va presentar al centre escridassant-la i, finalment, li hauria ventat el mastegot. La mare de l'alumne hauria recriminat a la professora del centre que el seu nen estava "traumatitzat" per les constants correcions de la professora a l'alumne durant les classes.

Manifestació espontània

Després dels fets, la professora va denunciar el cas i divendres passat hi va haver una manifestació espontània davant del centre per reclamar ajut i denunciar aquesta situació sota el lema: ?Ajudem-nos. Respecte pels professors. Fonts municipals asseguren que es tracta d'un cas aïllat i que, malgrat no ser de la seva ?competència, estan treballant a través del mediador de la comunitat gitana i del centre per tal de reconduir la situació.

El CEIP Josep Pous i Pagès té un 80% d'alumnes d'ètnia gitana i presenta un alt índex d'absentisme escolar, per la qual cosa s'hi ?realitzen programes educatius ?específics. Precisament, ara fa ?gairebé un any, en el mateix ?centre escolar es va produir una ?baralla entre dues alumnes de sisè de primària que va acabar amb ?l'enfrontament de les dues famílies d'ètnia gitana i va obligar a ?extremar les mesures de seguretat a la zona. En aquest sentit, es va ?decidir destinar diverses ?patrulles de la Guàrdia Urbana per ?supervisar les entrades i sortides dels ?alumnes del centre escolar. A més, es van extremar els controls durant les hores del pati, que és on es va produir l'incident. Durant ?diverses setmanes, una de les ?menors no va anar a l'escola i, en aquell cas, també es va posar en mans del mediador del barri.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal