Continuem les mobilitzacions contra la política del Departament d'Educació 0

938 16/04/2009, 08:43       #Vaga, #Mobilitzacions, #LEC,

Els sindicats USTEC-STEs, CCOO, ASPEPC-SPS, FETE-UGT i CGT valorem molt positivament el seguiment massiu que han tingut les mobilitzacions unitàries del 19 de març. Entre el 70 i el 80% del professorat va participar activament en la vaga i al voltant de 100.000 persones -professorat, alumnat, pares i mares- van participar en les manifestacions convocades arreu de Catalunya per mostrar el seu rebuig al projecte de Llei d'educació de Catalunya (LEC), a la política educativa del conseller Maragall, a l'incompliment sistemàtic de mesures contemplades en acords sindicals i a les restriccions de plantilles que es vol imposar als centres educatius públics. En definitiva, el professorat i amplis sectors de la comunitat educativa van fer un altre pas endavant en la defensa de l’ensenyament públic i de la seva qualitat (...)

(...) Aleshores, en aquest context, proposem aquest calendari de mobilitzacions:

1.- Dia 29 d’abril, a partir d’1/4 de dues del migdia, concentracions a tots els municipis sota el lema "A cada poble una concentració, a cada centre mobilització"

2.- Del 4 al 8 de maig campanya "Cap centre sense pancartes, cartells, enganxines....". Que cada centre triï la seva imatge externa de lluita i mobilització.

3.- Convocatòries a cada centre de jornades obertes a les famílies amb actes lúdics, debats i possibles tancaments on hi hagi les condicions adequades.

4.- Dia 12 de maig, concentració a les 19 hores a la plaça de Sant Jaume (Barcelona).

5.- Convocatòries de vaga al maig i al juny.

Els sindicats USTEC·STEs, CCOO, ASPEPC-SPS, FETE-UGT i CGT fem una crida al professorat a obrir debats i a acordar accions a cada centre i a cada zona, i alhora a participar activament en les noves accions i mobilitzacions que us proposem.

Accés al comunicat unitari


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal