DOGC núm. 5364. La Mostra 20090

850 22/04/2009, 09:05       #DOGC,

ORDRE EDU/191/2009, de 14 d'abril, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió dels premis de la Mostra de produccions audiovisuals escolars adreçada als centres educatius d'ensenyament no universitari de Catalunya i s'obre la convocatòria pública per al curs 2008-2009. (Pàg. 33173)

El desglossament dels premis a concedir és el següent:

a) En la modalitat de fotografia escolar: fins a 16 premis de 200 punts de catàleg cadascun per a centres públics, i una formació TAC per als centres docents privats concertats i municipals.

b) En la modalitat de vídeo i televisió escolar: fins a 16 premis de 200 punts de catàleg cadascun per a centres públics, i una formació TAC per als centres docents privats concertats i municipals.

c) En la modalitat de ràdio escolar: fins a 16 premis de 200 punts de catàleg cadascun per a centres públics, i una formació TAC per als centres docents privats concertats i municipals.

La despesa derivada dels premis vinculats a la Mostra per als centres educatius guanyadors de titularitat del Departament d'Educació anirà amb càrrec al catàleg d'equipaments TIC del curs 2009-2010 de la Generalitat de Catalunya. Pel que fa als centres docents privats concertats i municipals, la despesa derivada de la formació prevista, s'inclou dins les despeses de formació dels plans de formació de zona organitzats pels serveis educatius

Més informació

http://phobos.xtec.cat/audiovisuals/lamostra/009


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal