Nova seu de l'IOC. Més de 150 professors amb nomenament digital!0

9367 22/04/2009, 11:18   

L’Institut Obert de Catalunya estrena a partir de demà la seva primera seu oficial des que es va crear l’any 2006 al número 71 de l’avinguda Paral·lel de Barcelona. L’edifici serà el referent presencial d’aquest organisme que reuneix tota l’oferta d’educació a distància del Departament d’Educació a través del web ioc.xtec.cat.

L’edifici compta amb 2.500 metres quadrats, que permetran una millor atenció presencial a l’alumnat i una millor coordinació entre els professors

Hi treballen 99 professors de plantilla i 57 professors col·laboradors

Un total de 10.941 persones segueixen actualment a través de l’IOC estudis d’ESO, batxillerat, formació professional o proves d’accés a la Formació Professional

L’IOC es va crear l’any 2006 per a unificar tota l’oferta de formació a distància que Educació oferia fins aquell moment. En aquests anys, el personal de l’IOC ha tingut les seves oficines en unes instal·lacions provisionals al carrer Cerdenya. La nova seu de l’IOC compta amb molt espai per a poder millorar l’atenció als estudiants que s’han d’apropar a la seu presencial de l’institut per a fer qualsevol tràmit o consulta. A la vegada els nous espais facilitaran la coordinació entre els professors i també la seva formació continuada.

Educació ha buscat també que la seu de l'IOC tingui una ubicació al centre de Barcelona i que estigui ben comunicada, tenint en compte que els estudiants de l’institut estudien per Internet i procedeixen d’arreu de Catalunya.

L’edifici, de 2.478,30 metres quadrats distribuïts en sis plantes, incorpora una sala de web-conferències, una sala de vídeo-conferències i una sala polivalent per a formació del professorat i accés a ordinadors per als alumnes o classes presencials molt puntuals. També compta amb una aula multimèdia amb capacitat per a un centenar de persones, i 12 sales de reunions per a treball en equip i per a fer seminaris destinats al professorat. L’edifici és l’antiga seu dels Serveis Territorials de Barcelona que han desaparegut amb la creació del Consorci d’Educació de Barcelona. La seva adequació informàtica i de distribució d’espais ha tingut un pressupost de 61.293,50 euros.

Estudiants i docents

En aquests moments, 10.941 persones estan estudiant educació secundària obligatòria, batxillerat, formació professional o cursos per a la presentació a les proves d’accés a la formació professional a través de l’Institut Obert de Catalunya. No obstant, el servidor de la pàgina d’Internet de l’Institut Obert de Catalunya (ioc.xtec.cat) té capacitat per a atendre 15.000 estudiants, 4.000 més dels matriculats actualment. Respecte els docents, a l'IOC hi treballen 99 professors de plantilla i 57 professors col·laboradors.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal