Ernest Maragall: "Fumen porros abans de classe"0

588 22/04/2009, 17:48       #Salut laboral, #LEC,

El conseller d'Educació es mostra preocupat per aquesta qüestió i sobre la falta de respecte que els estudiants mostren cap al professorat

El conseller d'Educació, Ernest Maragall, ha mostrat en una conferència la seva preocupació pel fet que hi hagi alumnes d'instituts que "arriben a les nou del matí havent fumat un primer porro". "I n'hi bastants més dels que ens diem a nosaltres mateixos", ha assegurat.

Aquestes afirmacions les ha fet durant una conferència de KPMG i Expansión en resposta a una consulta sobre la pèrdua de respecte dels alumnes als docents. "Aquesta manca de respecte ve donada, en part, pel fet que els alumnes saben més que els professors en qüestions com les noves tecnologies", ha explicat. "Com els han de respectar si la relació en la transmissió de coneixements s''inverteix?", es pregunta Maragall. "En això s'ha de treballar", conclou.

Maragall ha mostrat la seva preocupació per tot el que passa a les rodalies dels centres educatius. El conseller ha reconegut que la nova llei d'educació de Catalunya (LEC) ha de treballar sobre aquest aspecte que, segons ha reiterat, el preocupa tant com el que passa fora dels instituts.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube

Qui som i què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal