Borsa de treball: Calendari publicació número d'ordre i actualització de dades0

672 28/04/2009, 08:15       #Interins i substituts,

Segons fonts del Departament, està previst publicar la llista provisional de totes les persones que formen part de la borsa de treball pel curs 2009-2010 el proper 7 de maig.

El període de reclamacions serà del 7 al 18 de maig (ambdós inclosos).

Les persones que vulguin renunciar al pacte d'estabilitat ho hauran de comunicar durant aquest període. Així mateix, aquells que en formen part sense temps treballat hauran de manifestar la seva conformitat per a continuar formant-ne part durant el curs 2009-2010.

Es preveu que durant la primera quizena de juliol es publicarà la llista definitiva.

Durant aquest període, del 7 al 18 de maig, es tornarà a obrir l'aplicatiu del Departament per a l'actualització de les dades registrades a la borsa. Es podrà modificar:

  • Dades personals.
  • Dades professionals: especialitats, àmbits territorials corresponents als Serveis Territorials (inclós els de la Catalunya Central amb efectes pel curs vinent) i del Consorci de Barcelona, disponibilitat per a treballar a mitja jornada, disponibilitat del professorat interí de secundària en treballar en centres d’educació infantil i primària i disponibilitat per a treballar en llocs de treball específics i centres amb característiques especials.

A partir del 28 d'agost de 2009, els SSTT destinaran el professorat interí i substitut que no hagi obtingut destinació en les adjudicacions provisionals del juliol als llocs de treball vacants i substitucions que s'hagin produït amb posterioritat a l'esmentada adjudicació tot utilitzant el procediment telemàtic.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal