DOGC núm. 5370. Vacants definitives primària 0

1347 30/04/2009, 09:00       #DOGC, #Concurs de trasllats,

RESOLUCIÓ EDU/1147/2009, de 22 d'abril, per la qual s'aprova la relació de vacants definitives corresponents a la convocatòria de concurs de trasllats adreçada al personal funcionari i en pràctiques del cos de mestres. (Pàg. 35691)

1. Elevar a definitives les vacants provisionals de llocs de treball del cos de mestres en centres públics d'educació infantil i primària i als dos primers cursos de l'ESO en centres d'educació secundària i a centres de formació de persones adultes fetes públiques en els annexos 1, 2 i 3 de la Resolució EDU/335/2009, d'11 de febrer, objecte de la convocatòria de concurs de trasllats anunciada per la Resolució EDU/3683/2008, de 3 de desembre, amb les modificacions que es detallen en l'annex 1 d'aquesta Resolució, quant a les vacants de llocs de treball d'educació infantil i primària; en l'annex 2, pel que fa a les dels dos primers cursos de l'ESO en centres d'educació secundària, i en l'annex 3, quant a les de centres de formació de persones adultes.

.2 En l'apartat a) dels annexos esmentats s'inclouen els llocs de treball que no figuraven en la Resolució de vacants provisionals i dels quals ara hi ha alguna vacant, en l'apartat b) s'indiquen els llocs de treball que deixen de tenir les vacants que constaven en la Resolució provisional, i a l'apartat c) figuren les variacions en el nombre de vacants ofertes respecte de les que constaven en la Resolució provisional.

Relacionat

RESOLUCIÓ EDU/335/2009, d'11 de febrer, per la qual es fa pública la relació de vacants provisionals corresponents a la convocatòria de concurs de trasllats adreçada al personal funcionari i en pràctiques del cos de mestres per tal de proveir llocs de treball vacants en centres públics d'educació infantil i primària i als dos primers cursos de l'ESO en centres d'educació secundària i en centres de formació de persones adultes.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal