Educació especial0

470 01/05/2009, 19:06   

En relació amb la carta de Noemí Santiveri (28/ IV/ 2009), volia puntualitzar que no tots els pares que tenim un nen discapacitat volem que vagi a l´escola ordinària.

Malauradament hi ha nens que no en sortirien beneficiats i estic tipa que es parli de l´escola especial com d´una cosa dolenta i espantosa. Les coses són com són i a ningú ens ha agradat haver de decidir que el nostre fill ha d´anar a l´escola especial, però li ben asseguro que en alguns casos és el millor. Hi ha nens que conviuen millor en grups reduïtsi mestres molt especialitzades els treuen el màxim rendiment treballant pràcticament a nivell individual.

Per la meva experiència, li ben asseguro que de determinats experiments d´inclusió, millor ni parlar-ne. No veuen que tot això és una estratègia per estalviar recursos? No saben que en alguns casos reals hi ha nens molt afectats que queden al marge de tot, perquè la pobra mestra de la uniat de suport a l´educació especial (USEE) no pot assumir tot el que li porten?

I, per acabar, si tan oberts i democràtics són aquesta Plataforma per la Inclusió, almenys deixin triar i opinar i no donin per fet el que és bo o dolent per a tothom. En el meu cas, un sí rotund a l´escola especial.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal