Educació mixta 0

423 05/05/2009, 08:43   

Tinc dues nenes petites, m'agradaria donar-los el millor ensenyament i la millor educació. A l'hora de triar escola em trobo amb dues possibilitats: una és la mixta, més barata i amb més opcions de centres per triar. Hi veig també alguns inconvenients: gran fracàs escolar, en general es defensen pocs valors, professors poc motivats, i que en ocasions les associacions de pares acaben manant més que els directors i el claustre de professors.

Segur que no tots els centres són així, però es podria dir de bastants. L'opció B és l'educació diferenciada. En informar-me observo que són molt més cares aquestes escoles i que a més volen llevar alguns concerts ja consolidats per no considerar-se modern aquest sistema. No obstant això, a nosaltres ens agrada més. El que no entenc és per què hem de sotmetre'ns al gust dels que ara governen quan en altres moments s'ha considerat correcte aquest sistema. I per què només els rics hi poden accedir. Això ho trobo discriminatori per raó de naixement (tenir la mala sort que els teus pares no puguin pagar aquesta educació) i també discriminatori per als que, per viure'n lluny, han de pagar a més bus i menjador.

Democràcia no significa poder triar entre les diferents opcions? Per què es vol imposar un únic sistema quan fins i tot a la Comunitat Europea s'està donant suport a aquesta opció i quan està demostrat que en general són bons col·legis?


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal