El pare d'un alumne de Mollet expulsat de classe agredeix el professor0

648 05/05/2009, 14:09       #Salut laboral,

Un professor de l'Institut d'Educació Secundària (IES) Vicenç Plantada de Mollet del Vallès ha denunciat avui una agressió per part del pare d'un alumne soferta ahir després que el docent expulsés l'estudiant de classe per conducta indeguda.

Segons han informat fonts coneixedores de l'incident, el professor va expulsar ahir l'alumne de la classe de Música que estava impartint a l'institut Vicenç Plantada i, posteriorment, va fer un informe del que havia passat.

Segons sembla i segons les mateixes fonts, no és la primera vegada que aquest alumne ha estat expulsat de l'aula, ja que anteriorment ja havia tingut problemes en la relació amb el professorat.

Denúncia davant els Mossos

Quan el professor va acabar la jornada laboral a l'institut, va ser agredit fora del recinte del centre pel pare de l'alumne, que li va donar dues bufetades.

El professor va anar ahir mateix a una comissaria dels Mossos d'Esquadra per denunciar l'agressió, si bé no ha formalitzat la denúncia fins avui perquè hi havia d'adjuntar un comunicat mèdic.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal