DOGC núm. 5373. Vacants definitives secundària 0

1238 06/05/2009, 08:54       #DOGC, #Concurs de trasllats,

RESOLUCIÓ EDU/1221/2009, de 24 d'abril, per la qual s'eleven a definitives les vacants provisionals corresponents al concurs de trasllats per proveir llocs de treball a la Inspecció d'Educació, als centres públics d'ensenyaments secundaris, a les escoles oficials d'idiomes, a les escoles d'art i superiors de disseny i als centres de formació de persones adultes. (Pàg. 36983)

Resolc:

Elevar a definitives les vacants provisionals publicades per la Resolució EDU/470/2009, de 23 de febrer (DOGC núm. 5329, de 2.3.2009) que són objecte del concurs de trasllats per proveir llocs de treball a la Inspecció d'Educació, als centres públics d'ensenyaments secundaris, a les escoles oficials d'idiomes, a les escoles d'art i superiors de disseny i als centres de formació de persones adultes, convocat per la Resolució EDU/3682/2008, de 3 de desembre, amb les modificacions que es detallen als annexos d'aquesta Resolució.

A l'annex 1 es detallen les vacants que no apareixien a la Resolució de vacants provisionals i que cal incloure en la Resolució de vacants definitives.

A l'annex 2 es detallen les vacants que constaven a la Resolució de vacants provisionals i que no s'inclouen en la Resolució de vacants definitives.

A l'annex 3 es detallen les vacants en què es produeix una variació en relació al nombre de llocs publicat en la Resolució de vacants provisionals.

Relacionat

RESOLUCIÓ EDU/470/2009, de 23 de febrer, per la qual es fan públiques les vacants provisionals

Més informació

Últimes notícies relacionades

Arxiu: concurs de trasllats (inclou tota la informació d'altres anys: base de dades d'adjudicacions, vacants, plantilles...)


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal