Accés a càtedra 2009. Calendari previst0

1346 07/05/2009, 09:07   

Calendari oficiós previst

  • La llista definitiva d'admesos i exclosos es podria publicar el 21 de maig.
  • Del 25 de maig al 6 de juny es podrà consultar la puntuació automàtica dels apartats 1 i 3.1 del barem.
  • De l'1 de juny al 6 de juny s'obriria el termini per aceptar o rebutjar la puntuació atorgada automàticament pel Departament. Es podrà acceptar expressament la puntuació atorgada per a aquests subapartats o manifestar el seu desacord total o parcial en cada subapartat.
  • Del 6 de juny al 12 de juny es podrà presentar la documentació dels mèrits no baremats. Els interessats podran aportar documentació als mèrits al.legats corresponents a subapartats no puntuats a la baremació automàtica com podrien ser els 1.2.5 (tutories), 1.2.7 (tutorització de professorat interí i funcionaris en practiques) i 1.2.12 (participació a consell escolar de centre) o d’altres subapartats en que s’hagi manifestat el desacord. La documentació justificativa caldrà presentar-la als als serveis territorials corresponents o Consorci de Barcelona.

Finalment, cal recordar que el 20 de juny de 2009, al matí, es realitzarà l'acte de presentació davant els tribunals, durant el qual els aspirants, als efectes de la valoració voluntària del subapartat 3.2.3 del barem, lliuraran, si escau, dos exemplars del projecte vinculat al departament didàctic, de formació professional o d'esports de l'especialitat docent i els mèrits al·legats corresponents a l'apartat 2 i al subapartat 3.2 (les persones que es van presentar la convocatòria del 2007-2008 no caldrà que es presentin si no presenten nous mèrits).

Més informació

RESOLUCIÓ EDU/417/2009, de 23 de febrer, per la qual es fa pública una convocatòria del concurs de mèrits per a l'accés als cossos de catedràtics.

Departament d'Educació

Arxiu d'Accés a Càtedra

Últimes notícies sobre Accés a Càtedra


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal